Over Mij

b97jp6GvIn 2007 ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie in Den Bosch in de richting beeldhouwen/vrije kunst. Hiervoor heb een ik aantal sculpturen in de publieke ruimte gerealiseerd.

Na de periode aan de akademie ben ik me bezig gaan houden met documentaire film. Waaronder de documentaire Leegstand zonder zorgen. Een onderzoeksdocumentaire over het antikraak wonen.

Daarna heb ik de videotop opleiding bij Open Studio in Amsterdam afgerond om me verder bekwamen in het vak van filmmaken. Ik houd me in mijn werk voornamelijk bezig met maatschappelijke onderwerpen. Hiervoor doe ik veel research en houd ik ervan om me helemaal in een onderwerp in te lezen. De verhalen van mensen en hun belevingen fascineren me om hier vraag opwekkende verhalen van te maken.

Momenteel produceer ik samen met Julij Borstnik (SL) de vierdelige web-documentaire The Future of Work. Hierin onderzoeken we de veranderende ideeën over arbeid en wonen in Slovenië, Duitsland, Nederland en Europa. De eerste aflevering “Alles Flex?’ is zojuist gepubliceerd.

Als onderzoeker en woordvoerder ben ik actief bij de Bond Precaire Woonvormen. Over het onderwerp precarisering en veranderingen in het wonen publiceer ik met regelmaat stukken (1) (2) (3) en organiseer ik discussies.

 

Waarvoor kan je bij mij terecht?
Naast documentaires die ik in zelfbeheer ontwikkel maak ik ook opdrachtfilms. Ik beschik over een uitgebreide set met professionele camera-, geluids-, licht- en montageapparatuur. Ook heb beschikking over Studio Ridderspoor, een foto, video, en geluidsstudio die ik samen met mijn collega Jasper van den Elhout gebruik en verhuur.

Ik ben goed in het communiceren van een boodschap die uitgedragen dient te worden. Ik kan helpen bij het bedenken van een concept en verhaal, dit verwerken tot een draaiplan en vervolgens realisatie, montage en afronding waaronder het aanmaken van een internet adres en het uploaden op een website. Ten slotte kan ik helpen bij het verzorgen van de PR om de zichtbaarheid van uw video en ideeën te vergroten. Neem een kijkje in mijn Portfolio.

Meestal werk ik zelfstandig, mijn apparatuur is daar ook op ingesteld. Daarnaast heb allerlei contacten met andere filmmakers waar ik regelmatig mee samenwerk. Het is mogelijk om mij per onderdeel in te huren als cameraman, researcher, geluidsman, editor of uitvoerend producent eventueel in combinatie met een collega.

Bel of mail voor een prijsopgave.